Poslovna angleščina

Spodaj so predstavljeni tečaji, ki jih ponujamo - tako klasični tečaji kot posebni tečaji, oblikovani tako, da kar najbolje ustrezajo vašim osebnim potrebam ali potrebam vašega podjetja.  

1

Priprave na poslovne izpite univerze Cambridge (BEC - Business English Certificate)

Cambridge ponuja tri glavne poslovne kvalifikacije, in sicer:

Priprave obsegajo od 90 do 100 učnih ur = 24 do 27 tednov

Tečaj zajema mnoge poslovne vsebine, kot so: struktura podjetij, kadrovanje, trgovski sejmi, uspešnost, zaposlovanje, blagovne znamke, finance, trgi, poslovna etika, bančništvo ...

2

Pisanje poslovnih besedil


V poslovnem svetu so elektronska sporočila in pisanje v angleškem jeziku zelo pomembna. Če želite o tej učinkoviti metodi treninga izvedeti več, obiščite podstran e-Angleščina.

Rešite naš brezplačen test angleščine, da preverite kakšna je vaša trenutna stopnja znanja angleščine. Za več informacij nas kontaktirajte.
3

Angleščina 1 na 1 (možno tudi 2 na 1 - dva tečajnika, en mentor)

Intenzivni proces učenja angleščine, prilagojenega vašim potrebam. V tem primeru intenzivnost in hitrost učenja določate sami.

Učenje prilagojeno vašim osebnim interesom ali delu, ki ga opravljate, vaši hitrosti učenja in specifičnim jezikovnim veščinam (govor, poslušanje, diskusija, itd.). 

Da - če sta hitrost in zelo osebni pristop za vas pomembna. Osebno učenje je v kombinaciji s spletnim učenjem zelo učinkovito. 

Odvisno od vašega predznanja, posebnih interesov, mentorja in lokacije. Kontaktirajte SterLing za več informacij. Povprečna cena, za 'intermediate' stopnjo, v prostorih SterLinga, znaša 30 EUR za učno uro. 

Lahko pridemo k vam - v službo ali na dom - toda večini študentov pridejo v SterLing, kjer ni motenj in delovnih obveznosti.

Kaj morate narediti?

...nato spoznajte svojega bodočega mentorja! 

O osebnem mentorstvu 2 na 1. To pomeni vas in vašega kolega ali prijatelja ter osebnega mentorja. Ta možnost ima dve glavni prednosti. Vaš strošek je manjši, diskusije med mentorjem in dvema tečajnikoma pa so včasih lahko bolj učinkovite in zanimive kot pri učenju 1 na 1. Cena je običajno ista kot pri učenju 1 na 1 plus 25%.